print denne side

Opgave 7 LibraryThing


Orienterende opgaver

Tag f.eks. "reklameturen"; en guidet rundtur på LibraryThings hjemmeside og opret en medlemskonto. Søg nogle favoritbøger frem i LibraryThings og skriv kort anmeldelse af dem. Tilføj tags. Føj dem til dit eget bibliotek. Link dem til din personlige profil på bloggen (som widget, se hvordan nedenfor). Find hjælp og vejledning på LibraryThings hjemmeside eller søg efter tutorials på YouTube, hvis du har brug for det.

Opgave i LibraryThing - Et indlæg til bloggen:

Gør dig nogle overvejelser over læring og relationer i et virtuelt rum og et elektronisk medie som LibraryThing. Det kunne f.els. være:
  • Overvejelser over samarbejde, teamsamarbejde, netværk.
  • Overvejelser over begrebet venner, relationer....
  • Overvejelser over hvad er det for et socialt og virtuelt rum man bliver en del af. (Brug evt. egen forståelse af relationer og rum i den fysiske verden. Eksempelvis i forhold til din arbejdsplads, uddannelsesinstitution eller bibliotek).

LibraryThing Widget

Du får din widget fra LibraryThing ved at vælge fanebladet "Home", klikke på "Widget" i menuen under fanebladene (til højre ved siden af "Rediger profil")

LibraryThing_widget.jpg

På den side, du kommer ind på, kan du lave din widget. Leg med mulighederne ved at ændre parametrene i venstre side, klikke "Refresh" og se resultatet af dine valg. Når du har fundet et udseende af din widget, du er tilfreds med, skal du kopi den kode der står i feltet under: "Embed this widget og lægge den i din blog som en HTML/JavaScript Gadget.