Print denne side

Opgave 10 Youtube


 • Gå på "opdagelse" i YouTube og finde videoer, der har relevans for dit fag/din undervisning eller tanker omkring undervisning (se f.eks. Ken Robinson om Education og Creativity). Du kan gøre dem til dine "foretrukne" i YouTube, så du nemt kan finde dem igen. - Eller/og lægge adresserne i din delicious.

 • Læg mindst en af dem i et indlæg i din blog med en kort beskrivelse af, hvorfor du valgte den video. Vejledning til, hvordan du indlejrer(embedder) en video i et indlæg i bloggen, finder du på tekstsiden om YouTube under afsnittet "Start en videokonto i Youtube".


Hvis du har mulighed for det:
 • Optage en lille kort film (gerne en der har relevans for dit fag/uddannelse), som du uploader til Youtube. Den kan både være optage med et kamera, mobiltelefon osv. - men også optages direkte ind i Youtube gennem et web kamera. Du klikker bare på "Upload" og vælger "web kamera" - hvis du vil afprøve muligheden med webkamera. Husk, at videoerne skal ”tagges” – i henhold til det, der står på siden om undervisningsforløbet:

  ” Tags:
  I alle de Web 2.0 teknologier, du skal bruge (under forløbet), skal du tagge de ressourcer, du lægger ind, og du skal altid tagge med henblik på undervisningsforløbets strukturering i gruppe, netværk, det kollektive. Dvs. alle dine ressourcer skal have mindst 3 tags:- Holdnummer (HoldXXX)
  - Lek2R (undervisningsforløbets generelle betegnelse)
  - Kategori (se teksten Folkonomy)”
 • Læg linket til din YouTube video på netværkswikien, siden YouTube - Eller indlejr(embed) videoen på siden.

TabelGif.gif